Transitiebegeleiding

Transitieambassadeur!


Hands-on begeleiding

Met een heldere strategie en een enthousiasmerend programma voor meer duurzaamheid, innovatie of intern ondernemerschap op zak zou je kunnen denken: we zijn er bijna. En ja, dat klopt – met nadruk op bijna!

Change is good, but you go first!

Leichtkraft neemt het voortouw als transitieambassadeur en faciliteert het proces van vernieuwing binnen bedrijven en overheden door trajectcoördinatie, draagvlakontwikkeling en mediatie.

Samen maken we gebruik van de Leichtkraft ’transitie-toolkit’ met daarin de meest geavanceerde instrumenten uit 20 jaar veranderkunde. Om iedereen mee te nemen in het transitieproces organiseren we samen LSI (large scale intervention) en RTSC (real time strategic change) evenementen. Zo zorgen we voor extra motivatie en creëren momentum.

Typische veranderdilemma’s, conflicten en weerstand maken ongetwijfeld deel uit van transitieprocessen. Leichtkraft helpt door een participatieve aanpak, open communicatie en veel inlevingsvermogen. Wederzijds respect, waardering en eerlijkheid zijn de belangrijke pilaren van transitiebegeleiding door Leichtkraft.

De sleutel voor een succesvolle transitie naar meer duurzaamheid, innovatie en intern ondernemerschap is simpel:

Leichtkraft beleven!Hier begint de weg naar echte transities.

Neem direct contact op!