Nieuwe publicatie

MARKT – Het Nederlands-Duitse economisch magazine

Gastcommentaar.

Nieuwe publicatie tijdens de #weekvandecirculaireeconomie

Perfecte timing van de German-Dutch Chamber of Commerce (DNHK)!

Het is de week van de circulaire economie en voor mij ligt de splinternieuwe editie van MARKT over DUURZAAM ONDERNEMEN.

Het hele DNHK team is er weer in geslaagd om een prachtige uitgave samen te stellen. Naast een boeiend interview met Alexander Vlaskamp over de transitie van MAN Truck & Bus SE, een kijkje in het duurzaam ingerichte kantoor van Dille & Kamille baas Hans Geels vind je in deze uitgave ook een gastcommentaar van mij over ‘kerncompetenties voor duurzame transitie’.

De transitie naar een circulaire economie kent vele uitdagingen. Er wordt hard gewerkt aan technologische innovaties en nieuwe business modellen, maar veel organisaties zien één van de meest cruciale succesfactoren voor duurzame transitie nog steeds over het hoofd: de factor MENS!

Het is tijd voor empowerment en de juiste ondersteuning zodat medewerkers kunnen excelleren en zich ontwikkelen tot echte transitiemakers!

Het is tijd voor empowerment en de juiste ondersteuning zodat medewerkers kunnen excelleren en zich ontwikkelen tot echte transitiemakers!

Wil je weten over welke kerncompetenties duurzame transitiemakers moeten beschikken en wat je als organisatie kan doen om de interne professionalisering op gang te krijgen…

Kijk hier voor informatie over duurzame strategieontwikkeling en transitiebegeleiding van Leichtkraft!

en voor inspirerende trainingen:

www.duurzaamheidscompetenties.nl